Termeni și condiții

 

Compania ”PREMIUM LINE” SRL, INDO 1023600033873, cu sediul pe str. Armenească 44/2, mun. Chişinău, Republica Moldova, stabilește Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.businesslunch.md și toate condițiile de achiziționare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul acestui site.

Accesarea și/sau utilizarea site-ului www.businesslunch.md de către Utilizator, constituie ACCEPTAREA condițiilor și respectarea acestora. www.businesslunch.md își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și condițiile. Orice modificări aduse Termenilor și condițiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site web. 

 

Termeni principali:

Sitewww.businesslunch.md este o platformă web, destinată pentru partea informațională, sortimentul meniului, efectuarea comenzilor, achitarea online, evaluarea bucatelor consumate.

Cabinet personal – cabinetul utilizatorului, unde se reflectă starea contului, statistica procurărilor, evaluarea bucatelor consumate.

Card BUSINESS LUNCH – Card de plastic cu număr de identificare unic personalizat. Se utilizează pentru acces la Site, efectuarea comenzilor online. Dezactivarea cardului se execută automat în cazul când Utilizatorul este inactiv mai mult de 30 zile calendaristice.

Comanda prealabilă individuală – comanda pentru achiziționarea bucatelor, unde fiecare utilizator își efectuează de sine stătător comanda sa pentru ziua și ora respectivă.

Comanda prealabilă de grup – comanda la bucate pentru prânz, se efectuează de către o persoană împuternicită de a face comenzi pentru o secție/filială pentru ziua și ora respectivă.

Program de lucru – procesul de lucru pe Site este posibil 24/24.

Termen limită pentru comandă – timpul limită pentru a efectua comenzi pentru a doua zi (By default până la 17:00 ziua curentă).

Livrarea comenzilor – vor fi efectuate de Luni până Vineri intre orele 12:00 – 13:00.

Anularea comenzii – timpul limită în care Utilizatorul din careva motive poate anula comanda efectuată anterior (în ziua curentă până la 09:00).

Achitarea online cu VISA sau Mastercard – după efectuarea comenzilor de pe Site, Utilizatorul accesează butonul achitării online, trece pe pagina băncii BC “Victoriabank” S.A. și execută achitarea.

Achitarea online cu Tichete de masă – după efectuarea comenzilor de pe Site, Utilizatorul accesează butonul achitării cu tichete de masă, trece pe pagina băncii BC “Victoriabank” S.A. și execută achitarea.

Livrarea comenzilor – se efectuează în baza comenzilor prealabile. La primirea comenzii, Utilizatorul trebuie să verifice cantitatea de bucate din comandă și aspectul corespunzător.

Returnarea comenzii și rambursarea banilor – În cazul în care clientul este nemulțumit de cantitatea sau calitatea produselor furnizate în momentul livrării, anunță imediat curierul despre reclamația dată.

Clientul va primi banii restituiți prin aceeași metodă de plată folosită pentru achitarea comenzii. Termenul limită de restituire a banilor este în 14 zile lucrătoare. Pentru orice informație, puteți să ne contactați la nr. de telefon 067-55-7777 sau pe adresa str. Armenească 44/2.

Comanda se consideră finalizată iar suma comenzii nu poate fi rambursată dacă raportarea cazurilor de nerespectare a calității produsului este efectuată la mai mult de 2 (două) ore de la primirea bucatelor.

Finalizarea procesului de comandă  – se consideră momentul de predare - primire a comenzii efectuate pe Site. În cazul în care Utilizatorul a plasat preventiv comanda, dar nu s-a prezentat să o ridice, acesta se obligă să achite comanda nepreluată.

Evaluarea bucatelor – fiecare Utilizator are dreptul de a evalua bucatele consumate, unde la rândul său această informație va ajuta pentru sporirea calității serviciului prestat.

Prețul – prețurile la bucate sunte reflectate pe Site www.businesslunch.md.

Meniu – Sortimentul total de produse, unde sunt reflectate pozițiile de bucate divizate pe grupe.

Calendar – destinat pentru îndeplinirea comenzilor la bucatele solicitate în ziua respectivă.

 

Responsabilități:

  1. Utilizatorul, efectuând comanda, își exprimă acordul de a primi serviciile Prestatorului și să achite pentru ele.
  2. Prestatorul se obligă să execute comanda prealabilă a Utilizatorului, să livreze comanda în timpul stabilit din contract.
  3. Utilizatorul confirmă, că nu va utiliza serviciile în scopuri nelegitime, frauduloase, de asemenea nu va permite acest lucru nici persoanelor terțe. În timpul utilizării serviciilor, Utilizatorul garantează că va respecta legislația Republicii Moldova.
  4. Utilizatorul nu poate copia, reedita, plasa, publica, să demonstreze, să corecteze, să modifice, să efectueze careva acțiuni cu conținutul site-ului.
  5. Confidențialitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorului se prelucrează în conformitate cu legea “Cu privire la protejarea datelor personale” nr.133, din 08.07.2011.
  6. Site-ul www.businesslunch.md cu întregul conținut (materiale, texte, imagini, fotografii) este protejat cu drept de autor, în conformitate cu legislația Republicii Moldova.
  7. Site-ul www.businesslunch.md are dreptul să utilizeze tehnologia «cookies», primește informația despre IP-adresa vizitatorului site-ului, informația dată nu se utilizează pentru identificarea persoanei vizitatorului.