Despre noi

Bun venit în compania “Premium Business Lunch”!

Am lansat un serviciu nou, revoluționar și unic în domeniu, și anume – Business Lunch-urile personalizate.

Într-o mișcare îndrăzneață și plină de inovație, am creat o platformă online, care se adresează exclusiv angajaților companiilor partenere (companiile mari, IT parkuri, huburi, call-centre). Toți cei care au acces pe această platformă, au parte de o experiență culinară inedită în fiecare zi. Ceea ce ne pune în valoare este abordarea noastră unică și provocatoare.

Creează-ţi propriul Business Lunch – aceasta este ideea și mesajul principal, unde fiecare își alege la dorință bucatele preferate pentru prânzul său.

 

Ce ne face deosebiți?

Noi am adus o inovație prin faptul că am creat un sistem comod pentru fiecare angajat, care se reflectă în toate etapele – de la crearea codului de acces până la livrarea finală a business lunch-urilor personalizate.

Oferim două segmente de Business Lunch-uri: Clasic și Premium.

Business Lunch Clasic este alcătuit din 16 bucate culinare zilnic, săptămânal sunt oferite 80 de feluri de mâncare ce nu se repetă.

Business Lunch Premium la rândul său este alcătuit din 12 bucate culinare zilnic, unde săptămânal sunt propuse 60 de feluri de mâncare.

În plus, fiecare mai poate alege și din categoria Meniu Extra, cu opțiuni de fast food sau meniuri complete.

Un aspect distinctiv la categoria Business Lunch Clasic este prețul fix pentru fiecare fel de mâncare – 30 lei. Într-o lume în care bugetul lunar pentru mâncare poate deveni o provocare, noi îți oferim posibilitatea de a-ți gestiona bugetul lunar pentru mâncare într-un mod predictibil.

Am creat un sistem comod și flexibil, unde angajații își pot plasa comenzile zilnic sau pentru toată săptămâna. Flexibilitatea noastră, însă, nu se limitează aici – angajatul are libertatea de a-și alege când și ce feluri de mâncare să comande, fără să fie restricționat de nevoia să comande zilnic sau de alte criterii precum prețul sau categoria.

 

Opțiunile de plată și Livrarea

Opțiunile de plată sunt și ele variate. Astfel, angajatul poate achita prânzurile atât cu cardul bancar, cât și din contul companiei, cu posibilitatea de a retrage suma direct din salariu. Iar accesul nelimitat la cabinetul personal oferă libertatea de a comanda în funcție de preferințe și necesități.

Livrarea, se efectuează în câteva schimburi pe zi. Fiecare comandă ajunge într-o cutie personalizată, marcată cu numele și descrierea comenzii. Acest lucru elimină orice neclaritate asupra destinatarului și oferă o experiență la cel mai înalt nivel de la început până la sfârșit.

Pe site, fiecare fel de mâncare este însoțit de descrierea ingredientelor și numărul de calorii, punând accent pe transparență și informare.

Un alt element cheie al serviciului nostru este feedback-ul constant al angajaților, care pot lăsa recenzii pentru a contribui la îmbunătățirea meniului și a serviciilor oferite.

 

Impactul pentru eficiența și productivitatea companiei

Noi am creat un sistem care satisface toate nevoile angajaților din cadrul companiilor, într-un mod inovator și revoluționar. Prin introducerea acestui serviciu nou pe piață, am adus o schimbare semnificativă în modul în care angajații percep prânzul la birou. Odată cu prețul fix, lunch-urile personalizate și varietatea unică de opțiuni, am reușit să oferim nu doar hrană angajaților, ci și să ne gândim la performanța lor.

Ne mândrim, că “Premium Business Lunch” este unica companie ce oferă consumatorilor noștri prânzuri personalizate și un sistem complet automatizat.

Suntem orientați mereu la sporirea calității prestării serviciilor. Ținem cont de preferințele clienților noștri, optimizăm procesele de lucru, ajustăm sistematic meniul de bucate, zilnic procesăm recenziile și notele care se expun.

 

Investind în Business lunch-uri personalizate, investești în eficiența și productivitatea companiei tale!